• Gecertificeerd
  • Flexibel
  • Snel schakelen

Onze werkwijze Persoonlijk en doortastend

Start van de samenwerking

Wanneer u samen met de accountmanager de wensen in kaart heeft gebracht, gaat de accountmanager druk aan het werk. De juiste medewerkers worden geselecteerd en gescreend op de manieren die onze certificaten vereisen. Dit houdt in: een rechtsgeldige identiteitscontrole, een controle of de werknemer mag werken in Nederland, en wat de cao zegt over de toegestane werktijden. Juist deze certificeringen zorgen dat wij ons onderscheiden van andere uitzendbureaus: deze certificeringen zorgen ervoor dat onafhankelijke partijen deze stappen bij ons controleren, waardoor uw ervaring met ons transparant en positief zal zijn.
Image

Werving

Koppeling

Uitzenden & begeleiding

Image

We gaan van start!

Wanneer de werknemers zijn geselecteerd en hun huisvesting en vervoer geregeld is, starten de werknemers met hun eerste dag. Onze werknemers zijn gemotiveerd, goed geselecteerd en klaar om voor u aan de slag te gaan.

Tussentijds contact

Wanneer u vragen heeft of opmerkingen, is uw accountmanager bereikbaar. De accountmanager hoort graag uw ervaringen met de medewerkers of helpt u bij het flexibel aanpassen van het aantal medewerkers dat u kan helpen.

Volgende stappen…

Indien het een seizoensklus betreft, ronden we de samenwerking na enkele weken of maanden weer af. Echter, veel bedrijven kiezen ervoor de samenwerking met IFJ het hele jaar door te laten lopen. Zo loopt het bedrijf geen risico’s op het gebied van verzuim en hoeft u geen tijd te besteden aan intensieve taken als selectie van werknemers en het in dienst nemen. IFJ neemt u al het werk uit handen, bij zowel kortlopende als langlopende opdrachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem contact met ons op:

Contact
Image