• Gecertificeerd
  • Flexibel
  • Snel schakelen

Klant van de maand
Rapid Logistics B.V.

Rapid Logistics B.V.

november 2020

De klant van de maand taart voor november mochten we aanbieden aan Rapid Logistics B.V.
Een effectieve groep flexmedewerkers is van groot belang voor voor Rapid vertelt operations director Gerard van Berkel . Zij hebben twee vestigingen op Schiphol en een derde is in ontwikkeling. Daar ontvangen zij goederen in bulk, slaan dit op, waar nodig passen zij het aan en sturen het naar klanten in Europa.
In samenwerking met IFJ wordt de behoefte aan medewerkers op maat ingevuld. Rapid vindt het van cruciaal belang dat elke medewerker zich prettig voelt binnen het bedrijf en lekker kan werken. Met dit uitgangspunt maken zij hun eigen groei mogelijk.

Peter Nijssen Ltd.

Peter Nijssen Ltd.

oktober 2020
Yvonne Goemans en haar team maken gebruik van onze uitzendkrachten. Zij verkopen bollenpakketten via hun webshop naar met name de UK en verder naar onze omringende landen. De verkopen zijn dit jaar beter dan verwacht en de werkzaamheden lopen naar grote tevredenheid. De IFJ’ers zijn ingezet om te orderpicken en het verzendklaarmaken van de pakketten.

Alkemade International BV

Alkemade International BV

september 2020
Peter en Maarten Alkemade ontzorgen buitenlandse kwekers met het importproces van bloemen. De bloemen worden in dozen naar Nederland gevlogen en hier uitgepakt en op water gezet. Dit is een arbeidsintensief proces waarbij veel IFJ’ers dagelijks aan meewerken.
Fertiplant B.V.

Fertiplant B.V.

augustus 2020
Deze maand heeft Rohald van Dijk de taart mogen ontvangen. Al meer dan 20 jaar exporteert Fertiplant potplanten en stekken van potplanten over de gehele wereld. Begonnen in de jaren negentig met de export naar Zwitserland heeft Fertiplant zich inmiddels ontwikkeld tot een middelgrote exporteur met afnemers binnen en buiten Europa. Onze IFJ’ers voeren allerhande werkzaamheden binnen het productie en logistieke proces.
Line BV

Line BV

juli 2020
Cock en Mustafa van Line BV zijn klant van de maand geworden. Zij verwerken bloemen en maken boeketten gereed om naar de klant te sturen. Bij Line BV loopt een vaste ploeg IFJ’ers hun bijdrage te leveren aan het succes van Line B.V.

Bakker.com

Bakker.com

juni 2020
Deze maand heeft David McGirr namens Bakker.com de taart voor klant van de maand mogen ontvangen van onze planner Daniel. Bakker heeft dit voorjaar enorm veel extra werk gekregen met het verzenden van planten en alles voor het vergroenen van de tuin en huis aan consumenten vanuit Lisse. Onze IFJ’ers zij hierbij ingesprongen om te helpen deze grote stroom pakketten naar de klanten toe te sturen.
Pacombi

Pacombi

mei 2020

PostNL

PostNL

april 2020
Deze maand heeft Sjaak een taart gebracht bij Dax van Velzen. Dax organiseert het hele operationele proces voor PostNL op FloraHolland. Via hun webshopsysteem worden vele bloemen en planten in webswinkels verkocht. De bestellers ontvangen de pakketten via het team van Dax. Dit team bestaat uit o.a. IFJ’ers die allerhande werkzaamheden verrichten.
Wim Graman

Wim Graman

maart 2020
Wim Graman teelt orchideeën. Binnen deze teelt zijn veel handelingen nodig om tot een mooie luxe plant te komen. Hiervoor heeft Wim al jaren IFJ’ers succesvol aan het werk. Tijd om klant van de de maand te zijn.
Akocell BV

Akocell BV

februari 2020
Gregor en Dorota Sapala en hun team ontvangen deze maand de taart. Zij runnen een startende onderneming met het spuiten van schuim binnen werkruimtes, winkels en sportgelegenheden waardoor mensen minder last krijgen van galmend geluid. Onze IFJ’er helpen bij de werkzaamheden op locatie.

Agora

Agora

januari 2020
Ranzijn Dier en Tuin

Ranzijn Dier en Tuin

december 2019
Robert en Giullermo van het Ranzijn Distributie Centrum in de Kwakel ontvangen van Daniel een taart omdat ze klant van de maand zijn geworden. Zij distribueren allen planten en goederen naar de locaties van Ranzijn Dier en Tuin in heel Nederland.
QuattroPlant

QuattroPlant

november 2019
Jack Heeringa

Jack Heeringa

oktober 2019
Jack Heeringa is een groothandels -en verwerkingsbedrijf in bloemen en planten, gevestigd op bloemenveiling Flora Holland in Rijnsburg. Vanaf deze locatie beleveren wij winkelketens en groothandelsbedrijven door heel Europa.  IFJ heeft een team medewerkers aan het werk in de productie

OTM Orchids

OTM Orchids

september 2019
Leny Koehler runt haar orchideeënkwekerij in Aalsmeer, vlakbij het Amsterdamse bos. Zij telen een exclusieve plant, die veel handwerk vereist. Sinds vele jaren mogen onze uitzendkrachten bij haar werken.
Waterdrinker

Waterdrinker

Augustus 2019
VeryBloom

VeryBloom

juli 2019
Laverna Nieuwenhuize van Bergamotte. VeryBloom maakt boeketten die worden verkocht via webshops. Zij groeien hard in afzet in de verschillende Europese landen. Laverna is teammanagers en zorgt voor inplanning van de IFJ’s in het productieproces