• Gecertificeerd
  • Flexibel
  • Snel schakelen

Buitenlandse werknemers
in dienst nemen
Wat wij voor u kunnen betekenen

Het in dienst nemen van buitenlandse werknemers vergt aardig wat tijd. Zo moet er geselecteerd worden, spreken de werknemers niet altijd goed Nederlands, en zijn er allerlei eisen waaraan een werkgever moet voldoen. Uw oplossing? Een tussenpersoon als IFJ, die al het werk uit handen neemt. En wij bieden vele voordelen ten opzichte van andere aanbieders.

Of u nu een Poolse werknemer in dienst wil nemen, of andere buitenlandse uitzendkrachten zoekt, IFJ regelt het voor u. Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie van werknemers en goed contact met onze accountmanagers, waardoor u voor kortere of langere termijn medewerkers kunt inzetten. En de grootste reden dat ondernemers bij ons blijven? Dat is dat wij gecertificeerd zijn.

Onze certificaten maken ons bijzonder. Deze certificaten worden uitgegeven door onafhankelijke instanties die controleren of wij de buitenlandse uitzendkrachten juist behandelen en of we ons aan alle regels houden. Wij bieden vrijwillig deze transparantie, omdat vele ondernemers tegenwoordig bang zijn voor ketenaansprakelijkheid.

Image
Image

Ketenaansprakelijkheid houdt in dat wanneer een uitzendbureau niet de benodigde loonkosten, loonheffingskosten of belastingen heeft afgedragen, de ondernemer hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld. In dit geval moet de ondernemer alsnog de kosten betalen, ondanks dat de ondernemer dit al heeft betaald aan het uitzendbureau. De angst voor ketenaansprakelijkheid is bij IFJ niet nodig. Door onze certificaten kunnen wij u ervan overtuigen dat wij juist bezig zijn en u zich verder geen zorgen hoeft te maken.

Dus; zoekt u buitenlandse werknemers om in dienst te nemen? Of zoekt u buitenlandse uitzendkrachten? Zoek dan niet verder en besteed dit deel uit aan IFJ. Wij nemen u al het werk uit handen, van een juridisch geldige identiteitscontrole tot werkvergunningen, en u krijgt uitsluitend de factuur aan het einde van de maand met daarop aantrekkelijke prijzen.

Voor meer informatie: neem contact op met onze accountmanagers.

Contact
Image