• Gecertificeerd
  • Flexibel
  • Snel schakelen

IFJ diensten Wat wij voor u kunnen betekenen

Personeel voor korte termijn (uitzenden)

In sommige branches is het van groot belang dat personeel direct kan komen en kort mee kan draaien. Of dit nu een seizoen is of slechts een paar dagen. IFJ ontzorgt uw bedrijf graag. Van chauffeurs tot productiemedewerkers en van karrenbouwers tot schoonmakers: neem contact op en onze medewerkers staan u graag te woord.

Voor u als bedrijf zijn er grote voordelen wanneer u samenwerkt met IFJ. Zo verzorgen wij de selectie van de werknemers, wordt de gehele personeels- en salarisadministratie uit handen genomen en loopt u geen risico bij ziekte. Het enige dat u doet, is doorgeven hoe veel personen u voor welk moment zoekt, en wij regelen de rest! Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact
Image
Image

Personeel voor lange termijn (detacheren)

Bij detachering bieden wij u langdurig de inzet van onze uitzendkrachten. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een vast aantal uren en een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Het grote voordeel voor u als bedrijf is dat u geen financiële risico’s loopt: omdat de werknemers bij IFJ in dienst zijn, heeft u bijvoorbeeld geen kosten bij ziekte. Daarnaast hoeft u geen personeelsadministratie te voeren voor deze krachten, en geen salarisadministratie.

Naast uitzenden is er ook de mogelijkheid van detacheren. U kunt dan een arbeidskracht via ons inhuren voor een langere periode met een vast aantal uren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op contractbasis te werken voor bepaalde of onbepaalde tijd. U heeft dan een vaste kracht zonder de financiële risico’s. Heeft u interesse in detachering? Neem dan direct contact met ons op.

Contact